Puddingbiblioteket

OM DE GLEMTE PUDDINGERS BIBLIOTEK

Om puddingbiblioteket

 

Dessverre har vi blitt nødt til å plassere "De glemte puddingers bibliotek" på et hemmelig sted. Grunnen er alle de farer som finnes der ute. Det er mange som kunne ha interesse av å ødelegge et høyverdig bibliotek. Tenk for en katastrofe det vil være hvis alle de gjenoppdagede puddinger skulle forsvinne nok en gang.

 

 

PUDDINGBIBLIOTEKET

 

 

 

Dette meget spesielle bibliotek inneholder utvalgte og bevaringsverdige puddinger blant alle de som ble sporet opp gjennom arbeidet med "De glemte puddingers bok".

I bibliotekets "hyller" finnes informasjon om hver enkelt pudding. Beskrivelsen gjelder puddingens historikk, hvor kommer den fra, hvem oppfant den osv. I tillegg finner man også oppskrifter og fremgangsmåter, slik at de gode, gamle og ekte puddinger aldri går i glemmeboken.

Et første inntrykk av biblioteket får du bakerst i boken "På sporet av de glemte puddinger"!

Hvordan kan man komme i kontakt med biblioteket - se lenger bak.

 

Om puddingbibliotekets innehold:

 

Om Diplomatpuddingen

Denne puddingen er skapt av Escoffier i forbindelse med oppdraget han hadde med å sette sammen menyen til middagen som skulle holdes etter undertegenelsen av fredsavtalen i Paris i 1919.

 

Om Metternicht pudding

Denne puddingen er oppkalt etter den østerriske statsminister og diplomat- Han spilte en av hovedrollene under Wienerkongressen og i europeisk politikk i mange år. Mannen er også kjent som "fødselshjelperen" til kanskje verdens mest kjente kake, Sacherkaken.

 

Om Hasty pudding

Denne puddingen kan sannsynligvis spores tilbake til slutten av 1500-tallet, og ingrediensene varierer fra sted til sted. Puddingen minner mest om grøt og er blant de enklere puddingene. Navnet derimot er meget kjent og det er først og fremst knyttet til Havard universitetet i Boston, og en puddingpris, som deles ut hvert år.

TANKER OMKRING DE GLEMTE PUDDINGERS BIBLIOTEK

 

Alle puddingelskere som kjøper boken "På sporet av de glemte puddinger" vil få mulighet til å bli bedre kjent med biblioteket.

 

GLEMTE PUDDINGER

Copyright © All Rights Reserved glemtepuddinger.no