Om de glemte puddingers bok

DE GLEMTE PUDDINGERS BOK

På sporet av de glemte puddinger

 

Så lenge det har vært mennesker på jorden har de spist mat. Det er et godt utgangspunkt for å lete etter puddingspor i matens verden. De glemte puddinger befinner seg et eller annet sted der ute. De er skjult, men de er ikke helt forsvunnet. Det finnes ennå noen spor, som vi må avdekke, før det er for sent. Vi har lett etter spor i gamle og nye historiebøker, i alle slags kokebøker og pergamentruller, på steintavler og hulemalerier, og i en og annen roman. Overalt har vi lett etter sporene etter de glemte puddinger.

 

 

 

UTEN PUDDING INGEN SJEL

"Pudding, pudding hvor har du gjort av deg? Dette er ikke starten på et barnerim. Nei, det er dessverre en kjensgjerning. På grunn av ensidige kostholdsdebatter over år, kvinnefrigjøring og tidsklemmer, har desserter og og alt som er søtt her i verden, kommet i vanry."

 

 

 

"Romerne ble kalt grøtspiserne av grekerne, og det var ikke akkurat postivit ment. Grøt var lett å fremstille, og den var ikke bare kjedelig og ensformig. De hadde forskjellige varianter av hvetegrøt eller puls som den ble kalt."

TANKER OMKRING DE GLEMTE PUDDINGER

 

"Alltid, når vi går inn den bortgjemte gate, tenker vi på puddinger. Det var nemlig her, i denne gaten, at vi hadde våre første, uforglemmelige puddingopplevelser. Nær Holbergs plass, ..........."

Nødvendigheten av å spore opp de glemte puddinger

På sporet av de glemte puddinger

GLEMTE PUDDINGER

Copyright © All Rights Reserved glemtepuddinger.no